Gasoline Grill udvider med nyt designerkoncept

marts 26, 2025

Jeppe Villadsen foran sin butik på Stefansgsade, Nørrebro. Foto. Ebbe Fischer

Arkivfoto: Ray Piedra

Sammen med den dansk-vietnamesiske billedkunstner, Danh Vo, har Gasoline Grill udsmykket en ny restaurant på Købmagergade 23 i København.

Af Ebbe Fischer

”I projektet har vi arbejdet med genbrug af materialer og reduceret ressourceforbrug. Vægge og lofter står mange steder næsten rå, som historiske spor, og et restparti af genbrugsfliser har fundet vej til gulve og vægge.”

Designbureau bag

Det skriver Signe Birkving Berthelsen, som er partner og co-CEO i BRIQ, på LinkedIn.

BRIQ er et københavnsk arkitektur- og designbureau, der arbejder inden for arkitektur, rumdesign og visuel kommunikation, og man hjælper Gasoline Grill med projektet.

Det gamle Falafel House

I lokalerne, hvor den ikoniske Falafel House i årtier holdt til, vil Gasoline Grill nu stille gågadens burgertrang med de bøffer-i-bolle, som siden april 2016 har defineret kædens koncept med Klaus Wittrup som bagmand, ikke bare bag Gasoline Grill, han er også en af drivkræfterne i det moderne burgerboom i København. Han er kendt for sit kompromisløse fokus på kvalitet og simple, gennemtænkte opskrifter.

Gasoline Grill har også adresse på Landgreven i Niels Hemmingsens Gade, i Carlsberg Byen, på Værnedamsvej og på Strandvejen i Hellerup, i Parken, i lufthavnen, i Tivoli og på Broens Gadekøkken over for Nyhavn.

 

Læs mere om Gasoline Grill:

Kendt burgerkæde øger overskud ved at undgå grossister

Related Articles

En vækstrejse: The Buddha Bowl Project ekspanderer til Kolding

En vækstrejse: The Buddha Bowl Project ekspanderer til Kolding

Med et strømlinet koncept er The Buddha Bowl Project nu også at finde i Jyllands største shoppingcenter. Deli News har talt med manden bag om strategien.   Af Ebbe Fischer ”Det kom egentlig lidt på plads ved en tilfældighed. Vi har hele tiden haft i støbeskeen,...

”Talentunderskuddet er stort i Danmark og Europa”

”Talentunderskuddet er stort i Danmark og Europa”

Danmark rummer mange dygtige kokke, men alligevel slet ikke nok til fremtiden. Ny dansk madskole, der har fået knap 4 mio. kr. af Tuborgfondet, skal nu imødekomme mangel på arbejdskraft og booste talent. Deli News har talt med chefen bag om koncept og visioner.  ...

Landets første rent grønne maduddannelse giver genlyd

Landets første rent grønne maduddannelse giver genlyd

Fra succesfuldt pilotforsøg i august til fast tilbud på Hotel- og Restaurantskolen i København - uddannelsen ’Grøn Madhåndværker’ hitter. Af redaktionen Hotel- og Restaurantskolen bød velkommen til 25 elever på den nye uddannelse til ’Grøn Madhåndværker’, og det gik...