april 9, 2025

Foto: Signa
En restaurant på det rette sted skal ikke blot nem at finde, den er svær at overse.
Af redaktionen / materiale leveret af Kornerup-Bang & Partnere
Placering handler også om at blive en del af det sociale nærmiljø. Mennesker bevæger sig ikke kun ud for at spise. De søger oplevelser, fællesskaber og identitet.
På Vesterbro sælges en stor pizza restaurant med hele 100 pladser på en stor solrig terrasse.
Restauranten ligger på Halmtorvet tæt på Kødbyen, Metroen og Banegården, området er fyldt med både turister og københavneren, der søger ud i byen for at finde hyggeligere spise restauranter på det hippe Vesterbro. Man får en masser omsætning foræret blot pga. den centrale beliggenhed.
Der er et stort åbent køkken med en stor kvalitets pizza-ovn samt al nødvendigt køkken inventar, som fremstår i super pæn stand. Der er et seperat opvaske område og en stor bar med masser af arbejdsplads.I kælderen er der lagerplads, stort kølerum samt et kontor og personale faciliteter.
Foran forretningene er der siddepladser langs hele facaden og på Halmtorvet et stor serveringsareal med 100 pladser. Restauranten kan indeholde mange forskellige koncepter, det ville være oplagt at forsætte med pizza eller lave en sushi restaurant, da det mangler i området omkring kødbyen.
Se opstillingen her
Related Articles
Sådan driver hypede BaneGaarden forretning
Lige ved Lokomotivværkstedet, tæt på Fisketorvet i København, ligger et særligt koncept med 10 streetfoodboder og foodtrucks. Og meget andet i et stort kulturelt miks. Af Ebbe Fischer Hvad er kriterierne for jeres foodtrucks? ”Det vigtigste er, at de, der kommer,...
“Reffen bliver endnu mere vild”
Laver du det råt, kommer der mange. Og laver du det mere råt, kommer der flere. Sådan har manden bag Reffen, Jesper Julian Møller, udtalt til Deli News, og nu tager man endnu et skridt i den retning. Af Ebbe Fischer Musikelskere, humleentusiaster,...
Sådan fungerer stort københavnsk streetfoodmarked
De er en institution i Københavns hjerte – og de gør meget ud af alkoholfri øl. Her trender det asiatiske, og det traditionelle har fået et comeback. Af Ebbe Fischer ”Vi er et madmarked, et streetfoodmarked midt i byens summen med Inderhavnsbroen fra Nyhavn til...