oktober 12, 2023
Kunne du tænke dig at kokkerere på toppen af København?
Brænder du for at lære dit håndværk fra dig?
Meyers Madhus er på jagt efter dygtige faglærte kokke med solid brancheerfaring. Vi søger kollegaer med gode formidlingsevner og en umættelig lyst til at videregive alt om madlavning – fra råvarekendskab og viden om bæredygtighed, til køkkenkundskaber af enhver slags.
Meyers Madhus har i dag et bredt udvalg af undervisningsaktiviteter. Vi tilbyder alt fra kurser for private madentusiaster, facilitering af gastronomiske teambuildings for virksomheder, forskellige opgaver som opkvalificering af kantinekøkkenpersonale og børnemadskoler. Vi udvider til stadighed aktiviteterne, og derfor har vi brug for flere knivskarpe kollegaer på holdet, som kan bidrage til at nå Madhusets mål og ambitioner.
DU RUMMER:
En dygtig formidler – både i én til én-situationer og i større forsamlinger
Lysten til at udvikle og evnerne til at skrive og overskue opskrifter og andet materiale til undervisningsbrug
Ro og et pædagogisk overskud, som kan smitte af på kursister og kollegaer
En nysgerrighed og sult efter kulinarisk viden, madkultur og alt det midt i mellem
Overblikket til at arbejde selvstændigt og tage ansvar for et givent arbejdsområde
Brugbare engelskkundskaber
Et kørekort
VI TILBYDER:
Et udfordrende job i et Madhus og en madvirksomhed med højt til loftet og et arbejdsklima præget af entusiasme, madglæde og iværksætteri. Du kommer til at indgå på vores hold af skarpe kokke og dygtige formidlere. Madhuset er en fleksibel arbejdsplads, som lægger vægt på et godt arbejdsmiljø og at give vores medarbejdere gode udviklingsmuligheder.
Vi gør alt hvad vi kan for at planlægge vagtplanen forud, men Madhuset og Madhusets aktiviteter er dynamiske, så ændringer kan opstå med kort varsel.
De fleste af Madhusets aktiviteter forgår fra om eftermiddagen til ud på aftenen. Jobbet som underviser består typisk af 3-4 aftenvagter om ugen fordelt på fem arbejdsdage som udgør en fuldtidsstilling. Weekendarbejde forekommer, dog i begrænset omfang.
LIDT OM DIN FREMTIDIGE ARBEJDSPLADS:
Meyers Madhus er en dynamisk madskole, uddannelseshus og teambuildingfacilitator i hjertet af København. Hver måned får vi besøg af mere end 1.000 gæster i alle aldre, der søger glæden ved at skabe måltider i hyggelige rammer. Derudover laver vi kulinariske events, foredrag, workshops, kogebøger, kommunikationskampagner, madartikler, ture ud i naturen, opskrifter, arrangerer madfestivaller, deltager i forskningsprojekter og yder rådgivning til fødevarevirksomheder, hoteller og restauranter.
Vi er Københavns Kommunes samarbejdspartner i udvikling af de offentlige køkkener. Her skal vi fortsætte udviklingen af den offentlige madkvalitet og vi skal støtte op om målet for bæredygtighed i de offentlige køkkener, som er minimum 90% økologi.
Kernen i alt det vi gør, er at støtte op om en bedre madkultur i Danmark, også for udsatte i vores samfund, hvor det kan skabe mærkbare forbedringer.
Du kan læse mere om os på www.meyers.dk
Specifikt om Meyers formål her: https://meyers.dk/vores-formaal/
Om vores bæredygtighedsstrategi her: https://meyers.dk/baeredygtighed/
Og vores B Corp-certificering her: https://meyers.dk/baeredygtighed/b-corp/
Stillingen besættes hurtigst muligt.
Vi ser frem til at høre fra dig.
Såfremt du ønsker at høre mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte
Marc Reihs Agerskov
maag@meyers.dk
Andre Job
Er du stolt frankofil og kunne du tænke dig at kokkerere med andre fagnørder?I hjertet af Østerbro med områdets måske bedste beliggenhed finder du...
Tangkroen søger en super dygtig og serviceminded restaurantchef der sammen med Thomas Pasfall (8 michelin anbefalinger i træk) kan give vores gæster...
Udviklings og kvalitetsansvarlig kok i GRØD Som Udviklings og kvalitetsansvarlig kok i GRØD tilbydes du en spændende stilling i en ung og dynamisk,...