februar 5, 2024
Velkommen til Naturmælk
Vi byder dig velkommen til vores univers. Et univers vi gerne deler med dig, der sætter pris på dejlige oste & gode råvare. Vores mejerister & ostemejerister gør sig umage hver dag, og vi deler derfor gerne ud af deres begejstring, der kommer til udtryk igennem et stort udvalg af produkter. Vi tænker der er noget til enhver smag. Så velkommen!
25 år med økologi – og stadig visionære…
De første økologiske landmænd, der etablerede Naturmælk i Sønderjylland tilbage i 1994, skabte mejeriet på baggrund af en arbejdsfilosofi, der bygger på læresætningen om at ”vi har ikke arvet jorden efter vore fædre, men lånt den af vore børn”. Denne læresætning er stadig essentiel i måden hvorpå de nu 32 landmænd, deres familier, deres landbrug og mejeriet Naturmælk agerer; et hensyntagen til den jord, der dyrkes i alle led i værdikæden.
Økologi er for alle parter meget mere end en dyrkningsform. Det er en holdning til at ville noget mere og bedre end økologien, som vi kender den i dag.
Alle i fællesskabet omkring Naturmælk har igennem de seneste 25 år arbejdet for en økologiske og bæredygtig virksomhed – på den individuelle bedrift og på mejeriet. Og hver dag arbejdes der fortsat på at skabe de sundeste mejeriprodukter med de største smagsoplevelser. Og det arbejde fortsættes..
Kontaktdata:
Naturmælk
CVR: 17995030
Gerrebækvej 24, 6360 Tinglev
Tlf: 74 64 28 01
Andre leverandører
Jergyu DanmarkMarmoreret og naturskabende Wagyu højkvalitetskød. Vi producerer Wagyu kvæg krydset med Jersey. De 2 små racer har begge korte kødfibre, hvilket giver sublimt mørt kød og sammen med fedtmarmoreringen fra...
Om Hancock Verden er i konstant forandring, og det er kunsten at følge med uden at glemme, hvor man kommer fra. Sådan tænker vi hvert fald her hos Hancock Bryggerierne. – Med stolthed bærer vi de stolte håndværkstraditioner...
Om AvikoOver en periode på 50 år er Aviko vokset til en af verdens fire største virksomheder inden for forarbejdning af kartofler. Vi tør derfor påstå, at vi ved alt, hvad der er at vide om kartofler. Ansporet af vores passion...