Bipa Gastro A/S

februar 22, 2024

Om BIPA Gastro

BIPA Gastro er en dansk virksomhed med hovedsæde i Odense, som har specialiseret sig i sous vide-udstyr til den professionelle del af fødevareindustrien. Med mere end 25 år i bagagen fra proces- og automationsbranchen, hvor sporbarhed, datalogning og visualisering er en selvfølgelighed, har BIPA Gastro designet, udviklet og produceret markedets mest nyskabende og intelligente produktionsanlæg til storkøkkener, delikatesser etc., som vil producere professionelt og fødevaresikkert efter den originale sous vide-metode.

 

Den absolut højeste fødevaresikkerhed

Fødevaresikkerhed er et af vores nøgleområder. Fra dag et har det været øverst på vores liste over funktionalitet. Vi har sikret, at vores sous vide-kar overholder alle gældende regler og love. Men vi er ikke stoppet her.

Det betyder, at alle produktioner og værdier bliver logget, og karret sikrer, at produktionen altid opnår høj fødevaresikkerhed.

Det giver vores kunder mulighed for at dokumentere hele processen samt den nødvendige risikodokumentation, hvis fødevaremyndighederne beder om dette. Det er helt unikt i denne branche, hvilket giver tryghed. En tryghed, der ikke kun er gældende for personalet, men også for slutbrugeren.

 Kontaktdata:

BIPA Gastro A/S
Rugårdsvej 403 B
5210 Odense NV

Tlf: +45 66186049

https://bipagastro.dk

Andre leverandører

Valsemøllen A/S

Valsemøllen A/S

Valsemøllen A/S Om os Siden 1899 har Valsemøllen været bannerfører for den gode smag. Stolte mølletraditioner, dansk håndværk og vores bæredygtige udvikling sætter standarden for alt, hvad vi gør – i respekt for marken,...

Read More
Micro Farm

Micro Farm

Micro FarmMikrogrønt velsmagende farverige sprøde urter Vi forsyner den lille smørrebrødsforretning på hjørnet, den hyggelige vinbar i byen og den store restaurant med mikrogrønt. vores mikrogrønt dyrkes efter bestilling – det...

Read More
Danish Crown Professional

Danish Crown Professional

Danish Crown Professional Om os Vi er ejet af de over 9000 landmænd, der hver dag leverer grise og kreaturer ind til vores slagterier. Vores baggrund afspejler den verden, vi møder udenfor, for vi er også kokke, slagtere og...

Read More