Hancock

oktober 15, 2024

Om Hancock  

Verden er i konstant forandring, og det er kunsten at følge med uden at glemme, hvor man kommer fra. Sådan tænker vi hvert fald her hos Hancock Bryggerierne. – Med stolthed bærer vi de stolte håndværkstraditioner videre og anvender kun de bedste råvarer i både vores øl og sodavand. Men gennem årene har vi også gjort os umage for at imødekomme nye tendenser. Det bevises bl.a. af vores Sport-Cola, der blev lanceret i 1974 og vores cocktailkoncept, som vi lancerede første gang i 2023. 

I begyndelsen af det 18. århundrede var det meget almindeligt, at borgerne i byerne drev landbrug, og at de selv forædlede deres produkter. De bagte, slagtede og bryggede. Men efterhånden som byerne udviklede sig, blev der mindre jord til agerbrug. Dette skabte således basis for, at en småindustri kunne vokse frem. Bl.a. bryggerier som vores.

​Ser vi på Skive, havde byen i 1801 kun 520 indbyggere, men i 1901 var tallet steget til 4591. Der var altså grundlag for at starte et bryggeri. Der blev gjort flere forsøg, hvoraf de fleste løb ud i sandet, til det til sidst heldigvis lykkedes.

Læs hele historien her

 

Hancock Bryggerierne A/S

Humlevej 32
7800 Skive

Phone: +45 9752 2577

Webshop: Hancock 

 

 

Andre leverandører

Duni Group

Duni Group

Om Duni Group Duni Group er markedsleder inden for bæredygtig spisning, fødevareemballage og cirkulære løsninger til restaurant- og cateringmarkedet. Vores miljømæssige bæredygtighed og cirkulære muligheder fremmer en ophøjet...

Read More
Aviko

Aviko

Om AvikoOver en periode på 50 år er Aviko vokset til en af verdens fire største virksomheder inden for forarbejdning af kartofler. Vi tør derfor påstå, at vi ved alt, hvad der er at vide om kartofler. Ansporet af vores passion...

Read More