januar 21, 2025
Souschef til Restaurant Charlottenlund Fort
Er du en passioneret og kreativ souschef, der brænder for at udvikle både mad og team? Så er det måske dig, vi søger til Restaurant Charlottenlund Fort!
Restaurant Charlottenlund Fort ligger smukt ud til Øresund, kun en kort tur fra København, og tilbyder en fantastisk atmosfære året rundt. Med plads til 160 gæster indenfor og 200+ på terrassen, er vi en populær destination for både hverdagsgæster og store arrangementer som bryllupper og private events. Vi serverer både brunch, à la carte og tilpassede menuer til alle typer af selskaber.
Om stillingen: Vi søger en souschef, der har øje for detaljen, kan drive køkkenet med overblik, og som gerne vil være med til at udvikle nye idéer og tiltag. Du vil arbejde tæt sammen med køkkenchefen om den daglige drift og lede et dedikeret team.
Vi forestiller os, at du:
- Har erfaring som souschef eller lignende lederposition i køkkenet.
- Er dygtig til at lave mad fra bunden, men også kan eksperimentere og nytænke.
- Er en god kommunikator, der kan motivere og lede dit team, både elever og erfarne kokke.
- Er struktureret og trives i et travlt miljø, hvor du kan holde hovedet koldt og sikre en høj standard.
- Er samarbejdsvillig og har fokus på et godt arbejdsmiljø, hvor alle trives og udvikles.
Vi tilbyder:
- Fast vagtplan og konkurrencedygtig løn.
- Mulighed for at sætte dit eget præg på køkkenet og restauranten.
- Et dynamisk og vækstorienteret arbejdsmiljø, hvor du er med til at forme fremtiden.
Vi glæder os til at høre fra dig.
Send din ansøgning samt Cv med ¨Soucchef til Køkkenet¨ i emne feltet
Andre Job
General Manager at WarpigsBar Manager at WarPigs – Be a part of defining what the WarPigs Experience should be! When coming to WarPigs, you are...
Souschef til Restaurant Charlottenlund Fort Er du en passioneret og kreativ souschef, der brænder for at udvikle både mad og team? Så er det måske...
Er du uddannet kok/cater med leder ambitioner og stor passion for mad? drømmer du om et arbejdsliv, hvor du kan udleve dine gastronomiske...