Profiler
Fra juni 2024 har kantineudbyderen Kokkenes Køkken udelukkende anvendt økologisk mel og korn fra...
Den nye filial går under konceptet 'Food Club' og åbner d. 28. oktober 2024 i Reberbanegade - lige...
Unikke madoplevelser og skræddersyede fester på en lille ø. Det er, hvad stjernekokken Michael...
Bodenhoff Bageri har haft stor vækst og består nu af 11 filialer i Storkøbenhavn. Christian...
Profiler
Fra juni 2024 har kantineudbyderen Kokkenes Køkken udelukkende anvendt økologisk mel og korn fra danske producenter. Et tiltag i samarbejde med to danske økologiske møller. Af Ebbe Fischer Beslutningen om at omlægge til 100 procent...
Den nye filial går under konceptet 'Food Club' og åbner d....
Unikke madoplevelser og skræddersyede fester på en lille...
Bodenhoff Bageri har haft stor vækst og består nu af 11...
Takeaway-bageri bliver mere og mere populært - særligt til...