Nyheder
HØJ BETALINGSVILLIGHED: Formanden for BKT – Brancheforeningen for Kaffe og Te – fortæller her om kaffemarkedet og om en markant udvikling mod dyrere...
Bag dansk gastronomis succes står dygtige råvareproducenter, som nu får deres egen hæderspris. Årets Wiuff skal sætte fokus på dem, der skaber...
Carlsberg Danmark har indgået aftale med DLG og Viking Malt om at indkøbe dansk produceret maltbyg, der er dyrket efter regenerative principper....
Den moderne fortolkning af det ældgamle levantiske køkken er en global trend, som nu også kan mærkes i hovedstaden. Af redaktionen/ef Levanten er det gamle ord for det område, der i dag udgøres af Israel, Syrien, Libanon og Jordan. Og den engelsk-israelske stjernekok Yotam Ottolenghi og...
Alle nordiske lande oplever en solid stigning i hotelkapaciteten, men det går stærkere i Danmark, og hotellerne åbner sig ud mod byerne med caféer, barer og restauranter. Af redaktionen/ef Siden 2017 er hotelkapaciteten i Danmark vokset fra 46.018 til 59.325 værelser i 2024 - en stigning på...
KLUMME: Firstmove, Kirsten Poulsen: Fra overflod til omtanke. Firstmovers baner vejen for fremtidens fødevarer, hvor kvalitet, bæredygtighed og...
Kaffe er ikke bare en drik – det er en kulturel institution med en historie så rig og mangfoldig som smagen selv. Men har du nogensinde tænkt over,...
Når der er styr på fortællingen, kan man som café og restaurant tage høje priser for sin kaffe (og andre produkter). Certificering er en oplagt vej,...