Nyheder
KLUMME: Firstmove, Kirsten Poulsen: Fra overflod til omtanke. Firstmovers baner vejen for fremtidens fødevarer, hvor kvalitet, bæredygtighed og...
Kaffe er ikke bare en drik – det er en kulturel institution med en historie så rig og mangfoldig som smagen selv. Men har du nogensinde tænkt over,...
Når der er styr på fortællingen, kan man som café og restaurant tage høje priser for sin kaffe (og andre produkter). Certificering er en oplagt vej,...
Restaurant Søgaarden i Sunds fik en over nallerne – i kontrolrapporten står, at bøden er givet, da man har registreret fisk med for høj temperatur. Ejeren hævder, at en køler lige var gået ned. Af redaktionen/ef Kontrollanterne kasserede et kilo fisk ved besøget. Og efter Fødevarestyrelsens...
Til gengæld kan alle, der elsker mad og drikke, gøre det med fulde sanser, lyder budskabet fra Danmarks eneste helt alkoholfrie øl-brand Doing Zero. Af redaktionen/ef Nytåret 2025 bliver startskuddet til et år, hvor danskerne efter alt at dømme kommer til at skrue endnu mere ned for...
Fødevaregrossist Dagrofa overtager d. 1. januar 2025 rettighederne til Den Danske Spiseguide, som har anmeldt og kåret danske restauranter siden...
Den moderne fortolkning af det ældgamle levantiske køkken er en global trend, som nu også kan mærkes i hovedstaden. Af redaktionen/ef...
Alle nordiske lande oplever en solid stigning i hotelkapaciteten, men det går stærkere i Danmark, og hotellerne åbner sig ud mod byerne med caféer,...