Nyheder
Den moderne fortolkning af det ældgamle levantiske køkken er en global trend, som nu også kan mærkes i hovedstaden. Af redaktionen/ef...
Alle nordiske lande oplever en solid stigning i hotelkapaciteten, men det går stærkere i Danmark, og hotellerne åbner sig ud mod byerne med caféer,...
KLUMME: Firstmove, Kirsten Poulsen: Fra overflod til omtanke. Firstmovers baner vejen for fremtidens fødevarer, hvor kvalitet, bæredygtighed og...
Roast Summit Melbourne vil samle professionelle kafferistere til en intensiv oplevelse i kunsten og videnskaben bag kaffebrænderi. Topmødet bygger videre på en amerikansk succes. Af redaktionen/ef Roast Magazine, som har udgivet uddannelsesindhold for kafferistere i over 20 år, vil nå et nyt...
I takt med at fokus på bæredygtighed og energibesparelser vokser, har LED-belysning fået en fremtrædende plads som en moderne løsning for både private og professionelle miljøer. Med teknologi, der leverer effektivitet, holdbarhed og lav miljøpåvirkning, er LED-lys en afgørende faktor i overgangen...
Restaurant Søgaarden i Sunds fik en over nallerne – i kontrolrapporten står, at bøden er givet, da man har registreret fisk med for høj temperatur....
Til gengæld kan alle, der elsker mad og drikke, gøre det med fulde sanser, lyder budskabet fra Danmarks eneste helt alkoholfrie øl-brand Doing Zero....
Fødevaregrossist Dagrofa overtager d. 1. januar 2025 rettighederne til Den Danske Spiseguide, som har anmeldt og kåret danske restauranter siden...