Nyheder
Til gengæld kan alle, der elsker mad og drikke, gøre det med fulde sanser, lyder budskabet fra Danmarks eneste helt alkoholfrie øl-brand Doing Zero....
Fødevaregrossist Dagrofa overtager d. 1. januar 2025 rettighederne til Den Danske Spiseguide, som har anmeldt og kåret danske restauranter siden...
Den moderne fortolkning af det ældgamle levantiske køkken er en global trend, som nu også kan mærkes i hovedstaden. Af redaktionen/ef...
I en konkurrence, hvor lokale kunder kan stemme på deres favorit i egen by, er Bagergården nu kåret til Danmarks bedste for tredje år i træk. Af redaktionen/ef Bagergården i Hinnerup har omkring 50 ansatte og laver brød og kager samt frokostanretninger, der bliver serveret i deres café. Det...
Branchedirektør peger på stigende omkostninger, digitalisering og mangel på kvalificeret arbejdskraft som de største udfordringer i 2025. Af redaktionen Konstitueret administrerende direktør i HORESTA, Jeppe Møller-Herskind, fremhæver, at hotel- og restaurationsbranchen står over for høje...
Roast Summit Melbourne vil samle professionelle kafferistere til en intensiv oplevelse i kunsten og videnskaben bag kaffebrænderi. Topmødet bygger...
I takt med at fokus på bæredygtighed og energibesparelser vokser, har LED-belysning fået en fremtrædende plads som en moderne løsning for både...
Restaurant Søgaarden i Sunds fik en over nallerne – i kontrolrapporten står, at bøden er givet, da man har registreret fisk med for høj temperatur....