Nyheder
Vegansk certificering imødekommer efterspørgsel Ismejeriet Kastbergs Is har fået certificeret flere af sine eksisterende sorbeter og mango-softice...
Acceleratorprogrammet Morgendagens Madtalenter lancerer et advisory board bestående af unge madiværksættere, der skal dele erfaringer og fungere som...
Da Clever besluttede at åbne caféer på deres store ladestationer, var det på tegnebrættet at hente 7-Eleven eller en anden ekstern aktør ind. Men...
Thor Andersen, partner i Mad & Kultur, peger på en række udviklinger, der ikke handler direkte om mad. Af redaktionen/ef Med et årligt samarbejde med over 160 stadeholdere og et bredt netværk – både nationalt og internationalt – har Thor Andersen opnået en unik indsigt i streetfood,...
Siden Meyers i 2020 udformede en bæredygtighedsstrategi med konkrete målsætninger til 2025 og frem til 2030 har opgavens omfang overrasket. Det fortæller adm. direktør i Meyers, Jesper Wacherhausen, til Børsen. Af redaktionen/ef Meyers har reduceret CO2-aftrykket fra råvarer (scope 3) med 31 pct.,...
Espresso House er en af de mange virksomheder i restaurantbranchen, som nu kan ansætte 13-15-årige til flere opgaver, efter nye regler trådte i...
Den svenske franchisekæde Pincho Nation åbner sin sjette restaurant i Danmark – i Vejle. Direktøren mener, der er potentiale til mindst 25. Af Ebbe...
Danmark blev slået af Frankrig i Bocuse d'Or, hvor 24 lande konkurrerede. Sverige blev nummer tre. Af Ebbe Fischer Danmark med kokken...