Nyheder

Fremtidens streetfood – her er otte tendenser
Fremtidens streetfood – her er otte tendenser

Thor Andersen, partner i Mad & Kultur, peger på en række udviklinger, der ikke handler direkte om mad. Af redaktionen/ef Med et årligt samarbejde med over 160 stadeholdere og et bredt netværk – både nationalt og internationalt – har Thor Andersen opnået en unik indsigt i streetfood,...

Read More

Tema: Kaffe, kage og brød

Fødevarer

Slotskoncept begejstrer
Slotskoncept begejstrer

Rabarbergaarden på Frederiksborg Slot rammer den rent med sit fokus på lokale råvarer, ifølge landsdækkende avis.   Af redaktionen/ef Når man serverer frokost på et af landets flotteste slotte - hvis ikke dét flotteste - så forpligter det. Og...

Read More

Marked

Drift

Vækst

Børs

Unge madiværksættere får ny stemme

Unge madiværksættere får ny stemme

Acceleratorprogrammet Morgendagens Madtalenter lancerer et advisory board bestående af unge madiværksættere, der skal dele erfaringer og fungere som rollemodeller for andre unge talenter.  Af Ebbe Fischer Som svar på den udfordrende start for unge...

Read More
Verdens bedste kok er dansk
Verdens bedste kok er dansk

Rasmus Munk fra Alchemist blev kåret til verdens bedste kok, og Eric Vildgaard fra Jordnær kom på en tredjeplads ved ’The Best Chef Awards’ i Dubai. Af redaktionen / ef ”Det havde jeg aldrig forestillet mig i mine vildeste drømme. Jeg er dybt rørt...

Read More

News-Pro

Profiler

’The Real Greek’ laver millioner på Reffen

Deres rekord er 9 mio. kr. i årsomsætning, og de har stået...

Read More

Nyt fra kategorierne