Nyheder
Efter et stort analysearbejde er Flammen-kæden på vej ind i nabolandet. I første omgang vil man selv eje restauranterne, men franchise er en...
Flammen-kæden har et helt klart koncept – god grillmad, der ikke må koste en bondegård. For at få det regnestykke til at gå op, har man allieret sig...
Regeringens nye plan for ungdomsuddannelserne kan blive afgørende for hotel- og restauranterhvervets jagt på mere faglært arbejdskraft. Det mener...
Asmus Thorsøe Hamann er divisionschef i Kokkenes Køkken - en mellemstor udbyder af kantineservice med fokus på økologi og lokale råvarer. I et interview med Deli News fortæller han om en markant udvikling, om konceptet og om strategien for fremtiden. Af Ebbe Fischer Væksten har været til at...
Det kan være svært at få arbejdspladsen til at forbruge mindre kød, men løsningen ligger lige for, lyder det fra kendt kantineaktør. Af Ebbe Fischer ”En måde at gøre det på er at portionsanrette kød, og så kan man godt få mere, hvis man går op én gang til. Kød skal så ikke erstattes med...
Fra juni 2024 har kantineudbyderen Kokkenes Køkken udelukkende anvendt økologisk mel og korn fra danske producenter. Et tiltag i samarbejde med to...
Den nye filial går under konceptet 'Food Club' og åbner d. 28. oktober 2024 i Reberbanegade - lige ved siden Amagerbro Metrostation. Af...
Finedining-restauranten Studio i Carlsberg Byen lukker. Af redaktionen I 2019 overtog Loca Gruppen restauranten fra Claus Meyer, og de har...