Nyheder

Kokkenes Køkken vokser fra 17 til 41 kantiner
Kokkenes Køkken vokser fra 17 til 41 kantiner

Asmus Thorsøe Hamann er divisionschef i Kokkenes Køkken - en mellemstor udbyder af kantineservice med fokus på økologi og lokale råvarer. I et interview med Deli News fortæller han om en markant udvikling, om konceptet og om strategien for fremtiden.   Af Ebbe Fischer Væksten har været til at...

Read More

Tema: Kaffe, kage og brød

Fødevarer

Marked

Drift

REMA og Flammen i nyskabende alliance
REMA og Flammen i nyskabende alliance

Flammen-kæden har et helt klart koncept – god grillmad, der ikke må koste en bondegård. For at få det regnestykke til at gå op, har man allieret sig med REMA som leverandør. Det er imidlertid ikke bare produkterne fra REMA 1000-butikkerne, man...

Read More

Vækst

Børs

News-Pro

Sponseret: DEJ PIZZA

Sponseret: DEJ PIZZA

DEJ’S MÅL ER AT SKABE ET STED, HVOR ITALIENSK KULINARISK KULTUR OG DANSK HYGGE MØDES.  Dæmpede glødepærer, stearinlys, grønne planter, god musik og ikke mindst lækre pizzaer og cocktails gør DEJ til mere end bare en restaurant. DEJ er blevet til en...

Read More
Sponseret: HIJA DE SANCHEZ
Sponseret: HIJA DE SANCHEZ

Tak Rosio Sanchez for at føre Mexico til Danmark. H.W.Larsen har været med fra ROSIO ÅBNEDE den første restaurant i Kødbyen! Rosio og H.W.Larsen går ”way back” – fra tiden på Noma, hvor Rosio også der gjorde sig bemærket og hvorefter vi har været...

Read More
Sponseret: The Fish Project
Sponseret: The Fish Project

The Fish Project er nu også en realitet i Århus. Her får du fotos og visioner fra Alexandra og Marius – og lidt om hvorfor deres valg faldt på H.W.Larsen. Fra projektets start var det et must, at pris og især kvalitet var i højsædet. Fra...

Read More

Profiler

’The Real Greek’ laver millioner på Reffen

Deres rekord er 9 mio. kr. i årsomsætning, og de har stået...

Read More

Nyt fra kategorierne