Nyheder
Kaffe er ikke bare en drik – det er en kulturel institution med en historie så rig og mangfoldig som smagen selv. Men har du nogensinde tænkt over,...
Danmarks Statistik opgør nyregistrerede virksomheder inden for hotel- og restaurationssektoren, og her ses et fald på hele 39 pct. fra 2019 til...
Når det kommer til udvalget af restauranter i relation til indbyggertallene i de nordiske lande, ligger Danmark på en klar førsteplads. Det viser en...
Michelinguiden afviste Danmark med et arrogant svar, og så opstod en særlig dansk version, der i dag anmelder knap 300 steder årligt. Den Danske Spiseguide blev første gang udgivet i 1978 af Bent Christensen, som stadig driver den, nu i samarbejde med Dagrofa. Deli News har talt med stifteren om...
Mange restauranter i Danmark mangler styr på, hvad mineralvand egentlig er, ifølge en specialist. Og det er bestemt ikke en almindelig gang vand med brus, heller ikke hvis det er fra et klassisk bryggeri, og flasken er dyr. Af Ebbe Fischer Hvor kan danske restauranter blive bedre, kan du se...
Unge mellem 13-15 år har fra 1. janaur 2025 fået lov til at udføre flere arbejdsopgaver, når de passer deres fritidsjob. Loven kan få stor...
Gammeldags ansøgninger er værdiløse, fordi de alle er skrevet af kunstig intelligens, lyder det fra Joe & the Juice, som derfor har droppet dem....
Pop-up kroen med klassiske danske retter åbner eksklusivt fra den 5. til og med 8. februar 2025. Se her, hvordan Umut markedsfører sig selv. ...