november 15, 2023
Jergyu Danmark
Marmoreret og naturskabende Wagyu højkvalitetskød.
Vi producerer Wagyu kvæg krydset med Jersey.
De 2 små racer har begge korte kødfibre, hvilket giver sublimt mørt kød og sammen med fedtmarmoreringen fra Wagyuracen får du blødhed og smag i kødet på en helt ekstraordinær måde.
Alle dyr har afgræsset økologiske strandenge, til glæde for dyrene og for vores følsomme natur. Jergyu er derfor ikke kun kød på tallerkenen. Dyrene har bidraget til at udvikle dansk sårbar natur og er forkølet med Whisky- og Æblemask fra gårdens destilleri Radius.
Dansk Kødkultur ApS
CVR: 43671847
Oremandsgaard Alle 2
4720 Præstø
Mail: kontakt@jergyu.dk
Telefon: +45 23 69 70 72
Hjemmeside: https://jergyu.dk/
Andre leverandører
Om Venue Manager Opnå succes og forbedre dine kunders oplevelse med Venue Managers digitale kassesystem. Vores kassesystem er en omfattende og brugervenlig løsning, der hjælper dig med at håndtere transaktioner og administrere...
Om Kastbergs Gourmet-Is Kastbergs er en dansk is-producent baseret i Herning, som sælger is eksklusivt til Foodservice sektoren, altså hoteller, restauranter, caféer og ishuse, gennem de danske fødevaregrossister. Hos Kastbergs...
Om TORKTork er verdens førende inden for hygiejneprodukter til restauranter. Vi bestræber os på at hjælpe dig med at styrke din forretning med løsninger, der sikrer en bedre bundlinje og et nemmere arbejdsliv for de ansatte i...