november 15, 2023
Jergyu Danmark
Marmoreret og naturskabende Wagyu højkvalitetskød.
Vi producerer Wagyu kvæg krydset med Jersey.
De 2 små racer har begge korte kødfibre, hvilket giver sublimt mørt kød og sammen med fedtmarmoreringen fra Wagyuracen får du blødhed og smag i kødet på en helt ekstraordinær måde.
Alle dyr har afgræsset økologiske strandenge, til glæde for dyrene og for vores følsomme natur. Jergyu er derfor ikke kun kød på tallerkenen. Dyrene har bidraget til at udvikle dansk sårbar natur og er forkølet med Whisky- og Æblemask fra gårdens destilleri Radius.
Dansk Kødkultur ApS
CVR: 43671847
Oremandsgaard Alle 2
4720 Præstø
Mail: kontakt@jergyu.dk
Telefon: +45 23 69 70 72
Hjemmeside: https://jergyu.dk/
Andre leverandører
Om BIPA Gastro BIPA Gastro er en dansk virksomhed med hovedsæde i Odense, som har specialiseret sig i sous vide-udstyr til den professionelle del af fødevareindustrien. Med mere end 25 år i bagagen fra proces- og...
La Treccia Økologisk mejeri med produktion af mozzarella, burrata, stracciatella, mascarpone, ricotta med frisk dansk mælk La TrecciaCVR: 36054573 Industrigrenen 21-23, 2635 Ishøj Mail: info@latreccia.dkTelefon: +45 30 14 28...
Danish Crown Professional Om os Vi er ejet af de over 9000 landmænd, der hver dag leverer grise og kreaturer ind til vores slagterier. Vores baggrund afspejler den verden, vi møder udenfor, for vi er også kokke, slagtere og...