november 15, 2023
Jergyu Danmark
Marmoreret og naturskabende Wagyu højkvalitetskød.
Vi producerer Wagyu kvæg krydset med Jersey.
De 2 små racer har begge korte kødfibre, hvilket giver sublimt mørt kød og sammen med fedtmarmoreringen fra Wagyuracen får du blødhed og smag i kødet på en helt ekstraordinær måde.
Alle dyr har afgræsset økologiske strandenge, til glæde for dyrene og for vores følsomme natur. Jergyu er derfor ikke kun kød på tallerkenen. Dyrene har bidraget til at udvikle dansk sårbar natur og er forkølet med Whisky- og Æblemask fra gårdens destilleri Radius.
Dansk Kødkultur ApS
CVR: 43671847
Oremandsgaard Alle 2
4720 Præstø
Mail: kontakt@jergyu.dk
Telefon: +45 23 69 70 72
Hjemmeside: https://jergyu.dk/
Andre leverandører
Om Kastbergs Gourmet-Is Kastbergs er en dansk is-producent baseret i Herning, som sælger is eksklusivt til Foodservice sektoren, altså hoteller, restauranter, caféer og ishuse, gennem de danske fødevaregrossister. Hos Kastbergs...
La Treccia Økologisk mejeri med produktion af mozzarella, burrata, stracciatella, mascarpone, ricotta med frisk dansk mælk La TrecciaCVR: 36054573 Industrigrenen 21-23, 2635 Ishøj Mail: info@latreccia.dkTelefon: +45 30 14 28...
Om Hancock Verden er i konstant forandring, og det er kunsten at følge med uden at glemme, hvor man kommer fra. Sådan tænker vi hvert fald her hos Hancock Bryggerierne. – Med stolthed bærer vi de stolte håndværkstraditioner...