november 15, 2023
Jergyu Danmark
Marmoreret og naturskabende Wagyu højkvalitetskød.
Vi producerer Wagyu kvæg krydset med Jersey.
De 2 små racer har begge korte kødfibre, hvilket giver sublimt mørt kød og sammen med fedtmarmoreringen fra Wagyuracen får du blødhed og smag i kødet på en helt ekstraordinær måde.
Alle dyr har afgræsset økologiske strandenge, til glæde for dyrene og for vores følsomme natur. Jergyu er derfor ikke kun kød på tallerkenen. Dyrene har bidraget til at udvikle dansk sårbar natur og er forkølet med Whisky- og Æblemask fra gårdens destilleri Radius.
Dansk Kødkultur ApS
CVR: 43671847
Oremandsgaard Alle 2
4720 Præstø
Mail: kontakt@jergyu.dk
Telefon: +45 23 69 70 72
Hjemmeside: https://jergyu.dk/
Andre leverandører
Valsemøllen A/S Om os Siden 1899 har Valsemøllen været bannerfører for den gode smag. Stolte mølletraditioner, dansk håndværk og vores bæredygtige udvikling sætter standarden for alt, hvad vi gør – i respekt for marken,...
Om Kastbergs Gourmet-Is Kastbergs er en dansk is-producent baseret i Herning, som sælger is eksklusivt til Foodservice sektoren, altså hoteller, restauranter, caféer og ishuse, gennem de danske fødevaregrossister. Hos Kastbergs...
Om Duni Group Duni Group er markedsleder inden for bæredygtig spisning, fødevareemballage og cirkulære løsninger til restaurant- og cateringmarkedet. Vores miljømæssige bæredygtighed og cirkulære muligheder fremmer en ophøjet...