Nyheder
Carlsberg Danmark har indgået aftale med DLG og Viking Malt om at indkøbe dansk produceret maltbyg, der er dyrket efter regenerative principper....
Ejerne af en restaurant i Ringsted er dømt for skattesnyd og bedrageri med coronamidler. De får nu en hård straf. Af redaktionen/ef Straffen...
Hvad gør du når din verden ramler ”lidt” sammen og din glæde ved bageriets duft og smage får et puf af den verden, fordi du opdager, at du har...
KLUMME: Firstmove, Kirsten Poulsen: Fra overflod til omtanke. Firstmovers baner vejen for fremtidens fødevarer, hvor kvalitet, bæredygtighed og mening erstatter ligegyldighed og overspisning. Lad os gøre julen, og året, til et festmåltid for både klima og hjerte. Fødevarer til fremtidenJulen er...
Kaffe er ikke bare en drik – det er en kulturel institution med en historie så rig og mangfoldig som smagen selv. Men har du nogensinde tænkt over, hvorfor vi kalder kaffe for “Java”? Eller hvad med “Joe”? Bag disse kælenavne gemmer der sig fascinerende historier, der afslører kaffens rejse gennem...
Når der er styr på fortællingen, kan man som café og restaurant tage høje priser for sin kaffe (og andre produkter). Certificering er en oplagt vej,...
HØJ BETALINGSVILLIGHED: Formanden for BKT – Brancheforeningen for Kaffe og Te – fortæller her om kaffemarkedet og om en markant udvikling mod dyrere...
Bag dansk gastronomis succes står dygtige råvareproducenter, som nu får deres egen hæderspris. Årets Wiuff skal sætte fokus på dem, der skaber...